AO Domžale
AO Domžale
Domov | Osebni podatki | Včlanitev | Neprebrana sporočila | Člani | Iskanje | Pogosta vprašanja (FAQ)
Uporabniško ime:
Geslo:
 
 Vsi forumi
 Novice AO Domžale
 Podelitev priznanj PZS
 Nova tema  Odgovorite na temo
 
Avtor Tema  
Jasna
Moderator


1156 sporočil
Poslano - 17/01/2018 :  17:54:35  Informacije o pošiljatelju  Pišite pošiljatelju  Obiščite domačo stran, ki jo ima Jasna  Odgovorite s citatom
priznanj najboljšim alpinistom in športnim plezalcem leta 2017

Vabljeni na podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju.

Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem, Komisija za športno plezanje in Komisija za gorske športe vas v okviru sejma Natour Alpe-Adria vabimo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.

Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je najuspešnejša sezona do zdaj znova imenitna sezona, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke na svetovni ravni. Podelili bomo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu.

Slovesna podelitev priznanj najuspešnejšim alpinistom, športnim plezalcem, lednim plezalcem in turnim smučarjem leta 2017 bo v sredo, 31. januarja 2018, ob 17. uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Povodni mož 1).
Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi.
Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na alpinizem@pzs.si ali sportno.plezanje@pzs.si, do petka, 26. januarja, do 20. ure.
Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.


   
 Nova tema  Odgovorite na temo
Hitri skok :
AO Domžale Andrej Pečjak Pojdite na vrh strani
Snitz Forums 2000