AO Domžale
AO Domžale
Domov | Osebni podatki | Včlanitev | Neprebrana sporočila | Člani | Iskanje | Pogosta vprašanja (FAQ)
Uporabniško ime:
Geslo:
 Vsi forumi
 Pravila včlanitve
Pogoji za včlanitev v forum AO Domžale

Če se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in pravili včlanitve, pritisnite gumb z napisom "SPREJEMAM POGOJE". V nasprotnem primeru izberite "NE SPREJEMAM POGOJEV".



Če želite aktivno sodelovati na naših forumih, se morate včlaniti, kar pomeni, da navedete željeno uporabniško ime, geslo in vaš veljaven elektronski naslov. Moderatorji in administratorji teh forumov ne odgovarjajo za vsebino vaših pisem. Prav tako se morate zavedati, da gre za javne forume, kar pomeni, da bo vse, kar napišete, postalo nemudoma dostopno javnosti. Če najdete vsebine, ki so dvomljive narave, nas nemudoma obvestite po elektronski posti. Pooblaščeni smo za odstranitev ali spreminjanje vsebine vaših pisem, če kršijo naše pogoje včlanitve. Prav tako smo pooblaščeni za popravljanje slovničnih napak v vaših sporočilih.In order to use these forums, users are required to provide a username, password and email address.

Ta forum lahko vsebuje povezave na druge spletne strani in datoteke, ki so izven naše domene. Ker nad njimi nimamo vpliva, ne moremo zagotoviti, da njihova vsebina ne bo pravno in/ali moralno vprašljiva. Vsekakor pa bomo sami odstranili povezave na strani, katerih vsebina se nam bo zdela neprimerna, takoj ko bomo zanje izvedeli.

Svoje članske podatke si lahko spremenite, ko ste na forumu prijavljeni z uporabniškim imenom in geslom. V primeru izgube gesla pišite na info(@)ad-pecjak.si.

Kolački (cookies) morajo biti vključeni, če želite sodelovati v diskusijah. V kolačkih se nahajajo vaše ime, geslo in nastavitve. Brez kolačkov tudi neprebrana sporočila ne morejo delovati. Ko ste enkrat prijavljeni, se ni potrebno odjaviti iz sistema, razen če želite, da se kolački na vašem računalniku izbrišejo.

S klikom na gumb "SPREJEMAM POGOJE" potrjujete, da se strinjate s pogoji. Sami odgovarjate za vse informacije, ki prihajajo pod vašim uporabniškim imenom. Prav tako potrjujete, da ne boste pošiljali avtorsko zaščitenih informacij, za katere nimate avtorskih pravic. Z uporabo teh forumov se obvezujete, da ne boste pošiljali vulgarnih, nadležnih, sovražnih in grozilnih pisem ter ne boste ogrožali zasebnosti drugih ter kršili zakonov.

Če se z navedenim strinjate, kliknite na gumb "SPREJEMAM POGOJE" drugače pa kliknite na "NE SPREJEMAM POGOJEV".

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s temi pogoji, se obrnite na administratorja foruma preko elektronskega naslova: info(@)ad-pecjak.si

AO Domžale Andrej Pečjak Pojdite na vrh strani
Snitz Forums 2000